Logo

Kies je wapen dag ism Geweermakerij Elspeet - 10 juni 2024


Kies je wapen dag KSV Baerlebosch

Ben je toe aan een nieuw kleiduifwapen of wil je eens wat anders proberen? Tijdens de “Kies je wapen dag” bij KSV Baerlebosch kun je met verschillende hagelgeweren schieten. Ongeacht de kleiduif discipline die je beoefend kunnen de bijzonder ervaren en deskundige instructeurs van Geweermakerij Elspeet je helpen alle vragen te beantwoorden om de juiste keuze te maken voor jouw nieuwe kleiduifgeweer.

Aanmelden kan telefonisch of via onze website (https://geweermakerij.nl/kies-je-wapen-dagen-2024/). Omdat we alle deelnemers persoonlijke aandacht geven is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aan de deelname is een bedrag van €35,- verbonden die je terug krijgt bij aanschaf van een hagelgeweer.

WIN een Aimpoint Acro S-2

Tijdens de “Kies je wapen dag” kun je de nieuwe Aimpoint Acro S-2 testen. De Acro S-2 is een Red dot die door Aimpoint speciaal ontworpen is voor gebruik met een hagelgeweer. Voor sportschutters die moeite hebben met schouderen, oogdominatie problemen hebben of door andere oorzaken niet goed kunnen treffen kan de Aimpoint Acro S-2 de oplossing zijn. De Aimpoint Acro S-2 is makkelijk te monteren en geschikt voor vrijwel alle hagelgeweren.

Test de Aimpoint Acro S-2 en stuur voor 1 juli een review naar info@geweermakerij.nl en maak kans op een Aimpoint Acro S-2 ter waarde van €700,-.


Bericht Delen:

Afbeelding Bron: https://geweermakerij.nl/wp-content/uploads/2022/03/home-vanree.jpg - Doordat deze afbeelding mogelijk van een externe website wordt geladen, valt deze afbeelding mogelijk buiten de copyright van KSV Baerlebosch.